<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8299271947125202016\x26blogName\x3dfvtinvbihvh\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://fatinabihah.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fatinabihah.blogspot.com/\x26vt\x3d-512077297944364353', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
fatinabihah
Muse
ME!
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
#sisnasihat
Wednesday, 8 July 201522:15:00

Nak keje cari duit tak salah
tapi tolong appreciate orang yang datang dari jauh nak jumpa kau
orang tu bukan orang sebelah negeri
tak jadi harini, hari lain boleh
tapi orang dari lain tanah tu. Obersea kauu.
If someone sanggup untuk travel jauh, habes duit untuk pegi jumpa kau
paling tak pun, kau spend 5 minit dengan dia pun xpa bro
kalau orang betol2 sayang ni mmg akan cari masa celah mana pun asal bleh jumpa
hal urgent lah sgt
kot la family matter, tak kesa
hal kecemasan lain mcm kematian ke *contoh okay*, tak kesa la jgak
alasann....
lelakii. Biasalaaa~
Long distance ni kalau sorg ja bagi comitment payah gak
mau pengsan tahan sorg2
kau rasa kau sorg betol?
u speak sarcasm too much
and it very effective to hurt that person
well kau tau kau sapa
balek tenguk cermin
Reflect
bukan kau sorg yg betol
try terima ckp org lain
Nasihat k nasihat
Please #brocuba okay?

Try make it up for her
she loves u dearly

Nite