<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8299271947125202016\x26blogName\x3dfvtinvbihvh\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://fatinabihah.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fatinabihah.blogspot.com/\x26vt\x3d-512077297944364353', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
fatinabihah
Muse
ME!
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
LULUS DAN PANDU :)
Thursday, 24 January 201319:06:00

assalamualaikumm~


sorry laa tak update malam tadi. sebok join segmen sajaa~ *sila post scroll di bawah* hehe.

guys~ i have PASSED the jp test! whoa! alhamdulillah :) you can't i magine how nervous and takut that time. dah la masa tu hujan renyai2. haiyaa~ i was on the first set. on that day we were divided into two groups> set 1 and set 2. ramai gak laa yang test on that day. i am on the set 1. *cuak kot.

TEST DALAM LITAR~
then after few minutes, my name was called. whoaa~ apa lagi. ketaq lutuit! 1st skali i was given a test in daki bukit. fyi, if daki bukit ni failed, automatic yang lain fail jugak! time nak jalan turun bukit tu. tetibe lak enjin mati! kalat gilaa masa tu~ kete undur kebelakang sikit. naseb baek leh cover. lepas tu, ada side parking plak. well thats my favourite laa. alhamdulillah dipermudahkan. side parking boleh buat! the 3rd exam dalam litar is 3 penjuru aka 3 points. actually masa awal2 sampai kat institut tu, cikgu bagi try dulu dlm litar before test. masa tu laa kelam kabut cket sebab nervous and takut sgt. 3 points berteraburan aku buat! kalat gilaa kot. but guys there's silver lining, masa test aku buat elok laa. naseb baek tak kekok sgt. hoho. then, lulus laa si fatin nabihah ni. tu yang dalam litar tau!

bukti! tgkk. semua ade tick kira betul semua lettewww.
TEST ON THE ROAD~
this is i am afraid about! sangat takut~ i hope sgt pakcik jpj tak berapa nak garang. well guys, i driving a no 1 labelled car on that day. when my name was called for the 2nd time, my cikgu terus tunjuk kereta no 1 tu. well guys, inside the car ada abang JPJ. hoho~ :0 dont get the wrong idea okay? i was thinking senang sikit laa if abang drpd pakcik. what i mean here is pakcik jpj ni strict sikit. meanwhile if yang muda ni tak amek kesah sgt. asalkan tak accident, mesti yg muda tu bagi marks penuh. so what's on my mind masa tu is doa yang abg JPJ ni senang nak bagi markah. so i am following the rules for the 1st 5 marks that i read on a website hari tu *usha post ni* abang JPJ tu cakap, takpayah la nak atur2 bagai. jalan je wahhh~ what i was thinking is betul! hoho. naseb baek dapat yang sempoi. well when i was on the road, ade la sembang2 cket. okay jugak laa abg tu. *note to akmal affendi, xmao jeles2. hewhew. but what surprising me is abg tu cakap, pusing sini je laa. patah balek institut. saya taknak pegi jauh2. dah la hujan renyai ni. bahaya! pusing smpai depan tu je. patah balek. then, i was so excited! sekejap je kot. haha. takpayah nak pening2 kepala nak fikir pasal lampu isyarat bagai. well terima kasih kat abg JPJ tu sebab dia bagi markah 19 over 20! 1 markah hilang sebab tak make sure kan gear free before start enjin.

konklusinya, sangat bersyukur sebab segala2 nya dipermudahkan. credits to my family sebab sponsor duit and doa. thanks to Akmal Affendi and my friends sebab sponser doa kat saya! hehe. i am going to grab my P license on this Sunday or Monday kot. insyaAllah :) 

\

at least everything is over! boooyaahhhh~ 

thanks for reading :)
salam~